ONE CORE, de leren telefoonhoesjes winkel

Van harte welkom bij lerentelefoonhoesjes.nl. De webshop voor telefoonhoesjes van Echt Leder. Bij ons kunt u terecht voor stijlvolle leren telefoonhoesjes voor Iphone en Samsung telefoons. Nieuw in ons assortiment zijn de leren bookcases die voorzien zijn van een siliconen bumper en magneten. Door deze magneten in de leren telefoonhoes kunt u gemakkelijk uw telefoon uit de leren flipcase of leren bookcase halen, terwijl uw telefoon goed beschermd blijft door de doorzichtige siliconen bumper. De telefoon is dus voorzien van dubbele bescherming, nl. door de siliconen bumper en door het leren hoesje. Zie onze video hiernaast.

Ik zoek een leren telefoon hoesje voor mijn

Hoe werkt het?

Aanbiedingen

Leren telefoonhoesjes

Bij Lerentelefoonhoesjes.nl vindt u de mooiste leren telefoonhoesjes van zeer goede kwaliteit. In ons assortiment hebben wij leren telefoonhoesjes voor de iPhone en Samsung. Daarin heeft u weer keuze in prachtige leren bookcases, leren flipcases of leren insteekhoesjes / pouches. De leren bookcases, ook wel walletcase genoemd en flipcases zijn voorzien van een siliconen bumper en magneten. Het hoesje is  vervaardigd van kwalitatief zeer goed leer. Door de magneten in de leren telefoonhoes kunt u gemakkelijk uw telefoon uit de leren bookcase halen, terwijl uw telefoon goed beschermd blijft door de doorzichtige siliconen bumper. Zo heeft u geen last van het leren boekje als u uw telefoon aan het oor heeft of u als u foto's maakt.

Onze leren telefoonhoesjes zijn voorzien van insteekvakken, zodat u uw pasjes, visitekaartjes en papieren veilig kunt opbergen. De magneten die in de leren telefoonhoesjes zijn verwerkt hebben geen invloed op uw (bank)pasjes.
De hoesjes zijn zo ontworpen, dat de camera, toetsen en aansluitingen van de smartphones vrij blijven en het leren hoesje niet stoort in het gebruik.

Kwaliteit en service

Lerentelefoonhoesjes.nl staat voor kwaliteit en service. Vandaag uw leren telefoonhoesje voor 16:30 besteld, morgen in huis.
Ook geven wij een niet goed, geld terug garantie, mits het telefoonhoesje onbeschadigd en in originele verpakking wordt geretourneerd.